View Single Post
Staro 07.10.2007., 14:30   #993
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Neka bas mi je drago zbog njih, ljudi se trude i isplatilo im se konacno

speedy-3 ne znam zasto branis Hamiltona pa nije on jedini dobio problematicne gume od proizvodjaca. shebao ih je svojim stilom voznje, kao sto je shebao i one kad se priljepio u zid... mali je odlican vozac al meni ide na jetra samo zato jer ga komentatori i ekipa stalno velicaju i nista nije nikad njegova greska
ma nisam ja rekao da nije kriv sto si je gume sje*** ili sto je onako parkirao u sljunak,,,,, ali ovi mulci u studio F1 su se razvikali ono "uuuuuu RRRRaikonen obisao Lewisa na stazi,, sad se vidi tko je pravi vozac u teskim uvjetima na stazi" ono kao da je njemu smetalo to malo vodice sa je i bilo pa je ovaj njega stigao i obisao samo zahvaljujuci svom nekom iskustvu ili vjestini,,,,,, heh pa i toro roso bi ga pokidao da je bio dosta blizu kad si je gume skurio i vise nije mogao normalno voziti....

hehe inace meni Kimi ide na k*** bas zbog komentatora i njihovog preuvelicavanja finca jos od prijasnjih sezona...

e sad to isto ide i za Lewisa samo sa je on velik komad tih komentara opravdano zasluzio jer ih je sve na stazi pojeo,,, i bilo bi odlicno da u Brazilu pokupi taj naslov

@domy1

a moramo nagadati sa ce i kako biti,,,, i naravno da svatko za svoje kljuse navija
speedy-3 je offline   Reply With Quote