View Single Post
Staro 07.10.2007., 10:59   #9
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Ozi Pregled postova
Ma radio sam sedam godina u hardware supportu i stvarno sam dosta toga naučio, ali ovo je jače od mene.
Onda moras znat kakvih se cudnih stvari moze desiti.
Citiraj:
Nino, nisam tima redom mislim instalirao drajvere. Zaista misliš da je to možda uzrok ili nagađaš? Možda je to neko pravilo koje sam propustio.
Da, propustio si, cesto puta smo tu na forumu debatirali o takvim stvarima, znaju biti sranja...
Citiraj:
Pa hebemu miša ljudi, pa nije valjda da ako hoću u COD2 na normalnim do jačim postavkama imati normalan FPS da moram mijenjati Celeron 3.0 za jače. Zaista, uz svako poštovanje i hvalu za pomoć, ali to je zaista nevjerojatno, pa uz 2G RAM-a i ovu grafu, celer je više nego dovoljan za normalno igranje COD-a.
Da te toliko koci proc, nemogu vjerovat, igrao sam ga na Sempronu 2800+, 512 meme i ati9200 u dx7, bez problema na 60 fps...ipak imas x1950.
Citiraj:
Netko zna možda gdje bi mogao nabavit još takav proc?
Na trznici se vrte redovito Prescotti 3,0 pa ubodi jednog, nije neka lova u pitanju, mislim da je bilo 250kn...

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote