Ma komp se zaista ponaša super, sve normalno i brzo radi. Nemam nikakav drugi softvr za bilo kakvo tjuniranje hardware-a. Čak nisam niti on matične instalirao njene osim chipset drivera. Ma radio sam sedam godina u hardware supportu i stvarno sam dosta toga naučio, ali ovo je jače od mene. fakat frustrirajuće jer sam baš ndavno kupio i tu grafu X1950Pro i mislio da će sad bit sve super, a kad ono greda..
Nino, nisam tima redom mislim instalirao drajvere. Zaista misliš da je to možda uzrok ili nagađaš? Možda je to neko pravilo koje sam propustio.
Pa hebemu miša ljudi, pa nije valjda da ako hoću u COD2 na normalnim do jačim postavkama imati normalan FPS da moram mijenjati Celeron 3.0 za jače. Zaista, uz svako poštovanje i hvalu za pomoć, ali to je zaista nevjerojatno, pa uz 2G RAM-a i ovu grafu, celer je više nego dovoljan za normalno igranje COD-a.
BTW, pošto mi je ploča socket 478, planirao sam nabavit Prescott-a 3.4 jer vjerujem da ako ga negdje nađem da ne bi trebao bit skup (to je jedini razlog zašto am mislio ići na njega), ali nigdje ga nisam našao osim na Ebay-u, a tu ne znam što mogu dobit.
Netko zna možda gdje bi mogao nabavit još takav proc?
Ajde ljudi pliz, pa nije moguće da je proc kriv.
Znam za benchmarke, ali nikad nisam imao potrebu testirat vlastiti hardveraj s njima.
Pokušat ću ih negdje nać pa probat.
Pozdrav i hvala,
Oz