View Single Post
Staro 07.10.2007., 02:00   #74
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor mirek Pregled postova
Projektor sam kupio no jos ga nisam dobio u ruke. Ostala mi je jos dvojba.
1. Ostati na CRT-u i 19" LCD monitoru
2. Kupiti TV LCD 32", koristiti kao TV i monitor

Plazmu sam upravo izbacio jer kazes da i na njoj HD trza.
Ja sam cijelo vrijeme mislio da je trzanje manjka loseg LCD-a, a da neki vrhunski nemaju taj problem. Sto reci na kraju nego da sam razocaran. Jel' to do (digitalnog) signala ili displaya? Pa kaj bumo u buducnosti svi gledali kak trza? :-) Pa bolje mi je onda gledati na CRT-u i analogno.
mirek ja to trzanje nisam nikada primjetio, nebi ni znao da to postoji da nisam sad pročitao što si napisao, al kod mene toga nema.

i uz svu kvalitetu windowsa koju ja imam na lcd-u kad mi služi kao monitor ipak mi je rađe raditi preko normalnog lcd monitora od kompa ,zato jer je moj sony 40 inča i prevelik mi je ,i moraš gledati iz daljine jer nemožeš sjediti pred njim,meni služi isključivo za puštanje filmova sa kompa na njega i sa daljinskim imam sve opcije za namjestiti sliku kako got želim,znači stavim u kadar kako mi paše i format slike koji želim, te ga mogu suziti .uvečati znači baš sve. tako da za monitor od kompa preporučam neki normalni npr od 19 što je ćisto dovoljno. pravi lcd-i i plasme su ipak za gledanje a ne za rad po njima.

dugixy1 je offline   Reply With Quote