1. premali promjer cijevi, ali mojeg opterona je držal takav promjer cijevi uvijek oko 5
stupnjeva iznad sobne (idle). pretpostavljam da je 6mm unutarnji promjer cijevi.
2. možda je pumpa počela sporije se vrtiti, provjeri rotor pumpe i pdmaži malo osovinu ako se može. provjeri da ti kakva zmazanoća nije u nju pala
3. dal ti se zagrijava tak jako dok je kučište zatvoreno ili ne. dal ti zrak kojim hladiš radijator izlazi iz kučišta ili je blokiran put pa ti topli zrak kruži u kučištu
4. ova zelenkasta cijev koja izlazi iz crnog dijela pumpe dal ti ulazi negdje ili je jednostavno tako dugačka. ako je tak dugačka probaj ju skratiti maksimalno kolko ide
5. može bit da si sad stavil malo i previše paste, no kako kažeš da si jače i zategnul blok ona se je vjerojatno i raširila. možda nije dobro sje blok. ili si preveč nafrljil CPU i sad gori i tu ti niko nemre pomoći

.
još malo. tak ružno je ispal i moj paint job unutrašnjosti kučišta pa sam ga ovo ljeto očistil te sramote. i ti si odmah vježbal na kučištu kak i ja

. bu nam bolje drugi put ispal