Jao, ja sam vec lud. Sada mi se opet mota plazma po glavi. Moja kombinacija je projektor plus TV za svakodnevno gledanje.
Projektor - njega sam odabrao i cekam da stigne. HD ready je i na njemu cu gledati filmove. te bi ponekad pogledao koju tekmu. Imam TV tuner na kompu pa preko DVI-a na projektor. Vidite li probleme s rezolucijom ovdje?
Nativna mu je 720p a format 16:9
Kako je panel na njemu mali a i responce ok mislim da necu imati problema kod gledanja TV sadrzaja preko projektora.
TV - opcija 1 LCD a ujedno i monitor (za surfanje, malo rada na kompu nista prof.) ili opcija 2 Plasma i 19" monitor za komp. Kazu da je slika sa kompa na plazmi losija od LCD-a.
Mene muci uzeti LCD i gledati zrnastu TV sa mnogo trzaja. To me najvise zivcira, dana gledao u HG spotu u Mandyu, HD televizore i slika kada se pomice nije mekana vec kada gledas iz bliza vidis trzanje kako se slika mijenja, tipa u kadru je let u helikopteru iznad neke shume. rijeka, kadar se jako malo mijenja no kako se mijenja trza, kao da ide stepenicu po stepenicu. Ser.. se ja na HD kada slika trza, radije gledam losiju rezoluciju nego da me za pola sata pocne boliti glava od cimanja.
Da li je mozda najbolje pricekati jos neko vrijeme, ostati na CRT-u i cekati vrijeme boljeg signala? :-)