Citiraj:
Autor vita
Jedno pitanje vezano za OS na tom laptopu. Naime uz taj laptop moguće je izabrati i win xp pro. E sad me zanima jel se OS win xp pro dobije na cd-u. Zanima me jel ja mogu značiti srušiti windowse, napraviti sebi particije kolko ih želim i ponovo instalirat taj xp.
Ako ne koja su riješenja moguća, hvala.
|
Evo ja sam kupio taj laptop prije tri dana, točnije 8710p(GC101EA) s win xp.
Laptopom sam prezadovoljan, sve je čvrsto, tipkovnica odlična...uglavnom nemam prigovora na laptop,sve 5.
Vezano za tvoje pitanje...kad ga prvi put pokreneš, putem programa HP Backup and Recovery Manager možeš napravit Recovery DVD(točnije tri DVD-a), pa kad se desi neka havarija , jednostavno boot-aš s njih cijeli sustav kakav je bio kad si ga kupio. A svi driveri ti se nalaze na c disku, tako da i njih možeš spremit
Za bateriju ne mogu reć puno, jer ga imam samo tri dana, ali sinoć sam gledo film od tri sata(koliko je i baterija trajala) s maksimalnom svjetlinom ekrana.
Grafička je Nvidia Quadro NVS 320M(profesionalni overclokirani GeForce 8600M GT) taktovi čip 621MHz, Shaderi 1242MHz, memorija GDDR3 na 1400MHz. Za ostalo pitaj.