Citiraj:
Autor Skuki
......2nino5, bio u linksu kada sam isao po ventove i pitao usput za ovaj hladnjak koji ti imash. Lik je rekao da ga ne mogu stavit na ultra i da bi to bio ionak losh potez jer se ne bi uopce hladilo i tako to...WTF  ????....
|

Svasta, makar sam misljenja da bi uz
http://www.zalman.co.kr/eng/product/...x=318&code=013 to sve odlicno izgledalo i hladilo. Cekaj, to su ti u Linksu rekli? Nemogu vjerovat. Cuj i ja sam bio skeptican sa ovim Zalmanom dok ga osobno nisam stavio i isprobao. Najbolji su mi likovi (ne ti) koji proizvod ocjenjuju prema prema onoj cuo sam...itd. Nije da ja tebe nagovaram ili da ovog zalmana dizem u nebo. Jednostavno sam ga kupio i on obavlja primarni zadatak. Znaci drzi mi grafu ispod 55c, a isla je preko 70c. Dali moze ultru ohladit nemogu ti rec jer nisam probao.
Jos nesto. Daj skini taj box cooler, vjerojatno je brdo paste/zvake okolo. Probaj ocistit pastu sa gpu ihs-a, nemoj skidat zvake sa memorije jer kasnije mozda neces imat dodira sa hladnjakom. Na ihs namazi tanki sloj ac5 ili silver paste pa montiraj hladnjak. Nemoj ugradjivat grafu nego opet skini hladnjak i vidi otisak paste na hladnjaku. Ako nema otiska, slab ti je prijenos topline sa ihs-a na hladnjak i tu ti se desava kao i meni na onim slikama.