Citiraj:
Autor killerbee
Ja složio jednu odličnu konfu u Ve-milu za te pare, ali sam kasnije skužio da mora biti iz ovog Plus-a. Inače ponuda u toj trgovini je katastrofalna, cijene još gore. Nema uopće Radeona 1950 serije, pola stvari je nedostupno, kao npr. 1GB DDR2 667 Kingmax, a 800 je 400kn! Ako nekako može iz Ve-mila, da se dovezete ja ti pošaljem konfu.
Pozdrav!
|
Posalji mi tu konfu. Imam jarana koji ima svoj shop pa mozda zbavim sve kod njega. Inace ovaj plus je skup, preskup, cak i u odnosu na neke druge trgovine u Sarajevu. Ja sam za novu godinu gledao comp (E 6300, 1 GB of RAM) i izaslo me je 2250 km, a u drugoj trgovini oko 1900 km, pa ti sad poredi. Samo sto se taj plus moze nazvati najbolje opremljenom radnjom u Sarajevu i imaju "dobru" web stranicu, dok je drugii imaju nedovrsenu ili nikakvu. Uglavnom da ne duljim posalji mi tu konfu pa budemo vidjeli sta se da uraditi.
Inace ja sam mislio nesto ovako: E4400, 2 GB RAM 667 MHz, GIGABYTE 965P-S3, GF8600GT PCI-E 256MB, 320GB HITACHI SATA-300, NAPOJNA JEDINICA CHIEFTEC GPS-400AA 400W ATX2, THERMALTAKE Matrix MIDI black, i to ga izadje oko 1300 km i mislim da bolje ne moze za te pareu (barem u PLusu)...bla..bla...