Evo i ja se slazem s tim da se blokiranje poziva rijesi s tim (jel se to zoe closed user group ili barring?)...
Mene zanima druga stvar... u vezi prvog posta za zvanje ako se komp ugasi... kad se kontkti releja zatvore, i simulira se stiskanje jedne tipke, predstavlja li problem to sto je ta tipka na mobu "stisnuta" cijelo vrijeme dok nema napajanja racunala? jer sve dok nema napona na releju, kontakti su zatvoreni... a to znaci da ak ti se kanta ugasi dok si na poslu recimo, karikiram, ta tipka moze bit stisnuta i po par sati... mozda bi se to moglo rijesiti da se tu ubaci jos jedan relej i kondenzator, pa da tipka bude stisnuta samo dok se kondenzator ne isprazni... no, nisam bas "vudren" za elektroniku pa mozda i baljezgam...
Druga stvar, isplativost... racunaj da svakih nekoliko moras nadoplatit te prepaid bonove kako bi ti ta kartica bila aktivna... po vipu, mislim da je to cca 100 kn svakih 6 mjeseci ak se ne varam.... nie neka strava al svejedno...
Sto se tice paljenja, a to je meni bilo zanimljivo prije godinu-dvije takodjer sam dosao na ideju da relej stavim na kontakte od vibre ili zvona... doduse neki su spominjali cini mi se optocoupler ili tako nesto... Uglavnom, nikad zazivjelo zbog drugih problema....
U svakom slucaju, sretno i podijeli tu s nama kad dogotovis...