Citiraj:
Autor vita
vidi to nisam pitao, laptop ne uzimam za igru, eventualno nekad odigrat pes i ništa više, jel igre igram jedino na ps2.
Moje pitanje je, naime uz taj laptop moguće je izabrati i win xp pro. E sad me zanima jel se OS win xp pro dobije na cd-u. Zanima me jel ja mogu značiti srušiti windowse, napraviti sebi particije kolko ih želim i ponovo instalirat taj xp.
Ako ne koja su riješenja moguća, hvala.
|
Sorry, mislio sam na TomRi-ja.
Što se tiče windowsa, možeš to napraviti, ali onda gubiš sav software koji dobiješ s njim (uključujući drivere pa se moraš zezat s tim u slučaju reinstalacije).
Ja bih ti prije preporučio eksterni disk za backup i sl.
U slučaju bilo kakve (softverske) havarije, sistem se vrlo lako vraća na tvorničke postavke, pa zato ne bih brisao tu particiju.
Što se tiče same kvalitete, Dell (Latitude serija) i Lenovo (Thinkpad serija) su kvalitetniji od HP-a.
HP ima problema (mušica) s BIOSom i driverima, npr glasne ventilatore zbog neuključivanja C1E itd...
Također ove "bolje" odnosno rijeđe HP serije laptopa dolaze s stranom tipkovnicom na koje su samo nakalemljeni .hr fonemi (i mali enter).
Čujem na reklamama da je HP najprodavaniji u HR...
Pa i Opel Astra je najprodavaniji auto, ali to ne znači da svima odgovara, ili da je najbolji...