Krajnje je vrijeme da netko i ovo pocne !
Dakle, setup je dolje u sigu, Prime i SuperPI screenove jos nisam napravio, nema se vremena ovih dana.

Za pocetak, jedan ss nakon 3 sata Orthosa i ostatak vremena Seti@Home, 100% stabilno.
450*8 mi nije stabilno u Orthosu (nekad izbaci nakon pola sata, nekad nakon par sati), 3D Mark 06 odvrti bez problema. Voltaze na slici su bile predvidjene za 450*8, pretpostavljam da za 425*8 bi mogle ici i nize, samo da uhvatim vremena isprobati.
Ploca definitivno ima potencijala, samo treba dosta vremena za sve postelati kako treba.
Jedna veca zamjerka dosad:
Pri opterecenju ploca pocinje "zavijati", bez obzira da li mi radi na default frekvenciji ili OC-ana. Zvuk najvjerovatnije dolazi iz zavojnica. Slao sam mail DFI supportu i tip mi se javio nazad potvrdjujuci : "The squeeling you are hearing is likely coming from the coils. It is not
an uncommon thing. The best options are to either ignore it or try a
different power supply."
E sad, zanima me ako netko ovdje ima ovu plocu, da li imate problema sa "zavijanjem" ? Na dosta stranih foruma vidim da se ovaj "problem" pojavljuje cesto. Slijedeci tjedan uzimam drugo napajanja pa cu vidjeti ima li promjene.
Update:
LOL, upravo sam skuzio da mi pod opterecenjem (Seti@Home) skoro vise i ne cvili, cim ga rasteretim pocne zavijati jace.