View Single Post
Staro 11.02.2004., 01:17   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by rendula
...al imaju samo šest kompjutera i to neki Celići ispod gigaherca pa moram igrat UT u 800x600
Ja trenutno organiziram Call of Duty igraonicu po kući i ima nas od 4 do mislim sutra 6 ili više i server nam mora glumiti notebook jer su na njemu Windowsi na njemačkom i zna tip dobiti poruku recimo u UTu da se ne može spojiti jer mu fali neki de pack bla, bla, bla, ... a dobro šta, može nas i on hostat pa ima čovjek P4 3GHz, 512 DDRa, GForce5600 Go, DVD RW, 80GB, ... nije da je loš notebook Ma uglavnom veća je brija Call of Duty u TeamDead matchu (jedni švabe, drugi ili ameri ili rusi ili britanci (ovisi o mapi)) od većine stvari. Meni bolji i od UT, UT2k3, WET, C&C, ... živi smijeh, nema štitova, bombona da budeš lud, šleper oružja iza sebe i municija ne uskaće sama već ju treba ubaciti, i treba neka timska taktika, živi mrežni sex ... i gine se ko za pravo

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote