View Single Post
Staro 04.10.2007., 16:18   #3
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
gle ovak momak...(zaki007) ovaj asus iman ja... ja sam se isto dvoumio izmedju ta 2 modela...
asus ima intel core proc (32 bitni na 1.86) i radi sasvim solidno, bez stekanja i pokrece igrice bez problema, ima veci hard (za 40gb), plus jos 2 usb utora, ali nema s-video izlaz (ne smatram to nekim nedostatkom), jamstvo na 24 mjeseca (hp ima 1g), i ima 1.3 mpx kameru, malo slabiju bateriju od hp-a (meni drzi 2h na visti plus wlan ukljucen) i dobijes torbu i mali zicani mis (dobar je ne brini) e da i pazi na to jer ce ti se asus vise grijati jer se baterija nalazi kod ovog touchpada pa ce bit blizu tebe pa ce bit mal toplije, inace se baterije nalaze na drugoj strai lapa iza gdje su izlazi, ali na asusu ne.... p.s. touchpad je 5x bolje izveden od hp-a.. ali to sve ti moras sam uvrdit...

hp: manje garancije, manji hard, proc trosi vise struje i vise se grije (ali je 64 bitni ak ti je to toliko vazno)... hp je po meni bolje izrađen, ovaj je mal plasticniji, tj nema toliko tvrdih komponenti, ako cs ga imat kao prijenonika onda uzmi hp, ak ce vise sluzit kao desktop bolje asus...

p.s. grafulja ti je mozda malo bolja, ja vrtim tony hawks under 2 na najvecim detaljima i sljaka, jedino nemam neke modove gdje bas trazi min 128 graficke memorije da izvede to.. inace je super... (mislim na grafulju na asusu)....

ugl mozes zaigrat starije igrice bez problema, mozda cak i novije nisam probao.. sve ovo zadnje pricam za asus... ekran je po meni duplo bolji od asusa nego od hp-a... jer ima ***en kut gledanja za kucni laptop, nema onih kontrasta i sl...jedino kad bas gledas pod kutem vecim od 120 stupnjeva--- ok zvucnici, torba i mis ok, ima dobar wla modul (po meni bolji neg hp jer sam imao priliku iskusati oba),....
samo sto ces na asusu morat vrtit vistu jer driveri za xp sa sluzbene stranice ne rade, pa nemoj racunat na xp u dogledno vrijeme dok se to ne rijesi, dok na hp-u mislim da svi driveri valjaju....

eto, ako ti ikako mogu pomoci pitaj pa cu probat odgovorit...

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote