View Single Post
Staro 03.10.2007., 23:36   #44
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor killerbee Pregled postova
Ovo je stvarno već postalo smiješno. Nas nekolicina se svaki dan trudi slagati ljudima što bolje konfiguracije za njihov budžet, a kad ono "končna odluka" na kraju budu gluposti koje ama baš nitko nije predložio.
Ko vas tjera da slažete? Vjeruj mi lakše je obrisati RSS nego upuštati se u rasprave za koje već znaš konačan ishod. Osim toga da vidiš kak smiješno cijela situacija (a i slične) izgledaju s OCD stajališta dok u pozadini ide Yammat - U bojama.

Citiraj:
Autor killerbee Pregled postova
Sastavio sam već sigurno 20 konfiguracija i mislim da bi mogli napraviti neki Sticky. Ono npr. konfa do 4000kn iz Ve-mila i ADMa, 5000kn itd. Pa nek čitaju.
Jel ti neko prijeti da slažeš ili? Nemoj slagati, ako vidiš da ga kenjaju. Uostalom, budeš s vremenom skužil na koje teme se donekle isplati trošiti vrijeme. Nema stickya, jer se takve stvari prebrzo mijenjaju i svi imaju drukčije prohtjeve. To kaj vi sustavno preporučujete jedno te isto za sve situacije, ne znači da svi trebaju naclockani Intel i G80. Osim toga, danas su svi za sticky, a "sutra" kad treba napraviti update onda je: "pa faks/posel/žena/ljubavnica i nema se vremena".
McG je offline