Evo pošto smo se danas mimoišli destroyer, dugiy i ja oko naruđbe

, su njih dvoje malo skuplje prošli. Nisu znali da ja naručujem, pa su naručili prije tjedan dana.
Pa.. da se to ne bi češće događalo, pošto je poštarina za nekoga koji naručuje solo velika. Mislio sam da bi ovaj thread bio koristan za takvo "grupno" naručivanje.
Znači... ako netko nešto naručuje, ovdje napiše kada će naručivati i da li mu je hitno. I dok se recimo skupi 5-6 ljudi ( ili manje ako je naruđba hitnija za neke osobe ) se uplate novci nekom iz Zagreba, znači nekom članu u kojeg će se imati povjerenja. I on naruči nakon što mu lova sjedne, preko sebe, odnosno nekog accounta koji će kreirati.
Kad dotični primi pošiljku, onda se dalje pretransportira po HR, naravno na trošak onih koji su naručili, ili ako su osobe iz istog grada ( Zg na primjer ) se nađu pa primopredajom to srede. i usput na
Mislim da bi ovako bilo puno praktičnije i financijski isplativije za naruđbe, jerbo nije vam baš svejedno kad moraš dostavu platiti ~ ko i 35% iznosa robe koje si naručio, ili čak i 70% ( ako treba par stvarčica ).
Npr: ( kako bi to trebalo izgledati )
Shop: EKw
Proizvod: EK-FC8800 GTS - Nickel-Plated
Cijena: 90€ ( zaokruži se na viši broj + 1€ )
Proizvod: EK-Wave AM2
Cijena: 41€
Shop: Cool pc
Proizvod: Alpha-cool NexXxoS Pro II, brez priključkov
Šifra proizvoda: 1209
Cijena: 38€
Ukupno: 169€
U kunama:
1234kn
Naruđba otvrena do 12.mj, tocnije do 06.12.
Nije hitno
Evo jednog primjera, eh, sad tu su i euri, ilitiga ojri ilitiga €

u igri, pa da se noviji članovi ne bi zbunjivali tu sad s računanjem, na
ovom sajtu možete naći trenutno stanje € na tržištu, i pretvorit u kune sa priloženim kalkulatorom.
Ako se slažete, da to bude tako, recite dolje, pa ako se admini/moderatori odluče za sticky, se obrišu ti postevi da se može započeti s priključivanjima naruđbi.
Edit: saznah upravo od dugiy-a da je poštarina preko 30€, to vam sve govori

, znači oš uzet neki kiler za 30€i poštarinu platiš više nego sam kiler...