View Single Post
Staro 03.10.2007., 21:17   #57
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor mirek Pregled postova
Vidim da se zahuktalo. Da li bas moram paziti na VGA ulaz. Sto ako primjerice ima HDMI ulaz? Naime, moja graficka ima DVI pa bi si kupio DVI-HDMI kabel ili je bolje preko VGA?
iskreno ti savjetujem da izbjegavaš modele koji nemaju VGA ulaz iz više razloga...

Panasonic bez VGA ulaza jednostavno ne funkcionira kako spada spojen na komp, niti preko komponentnog niti preko DVi/HDMI

Ja i frend se namučili ko zadnje budale sa Panasonicom koji nije imao VGA ulaz, i na kraju ga vratio i uzeo LG-a koji je proradio iz prve pošto je imao VGA ulaz...

duga priča, a i ima tu članova na forumu koji ne mogu dobiti sliku kako spada preko dvi/hdmi i komponentnog...

Citiraj:
Autor Dadox Pregled postova
Ma daleko od toga da ja nekog napadam, stvar je u tome da ste degradirali ovaj model bez da provjerite prije. Inače imao sam (nazovimo) sreću isprobati par modela LCD televizija i ova se je pokazala kao najbolja za te pare... Čovjek traži do 8k ne do 15k tako da sam mu ja ponudio model do 8k za koji ja mislim da je >>>NAJ ISPLATIVIJI ZA TAJ NOVAC<<<... Konkretno Philips je zaista vrhunska marka ali isto tako traži dosta više para za iste inče...
Moja preporuka i dalje stoji... PANASONIC

Imao sam Philips Match Line sa Pixel Plus 1, pa Pixel Plus 2... Sad sam vidio novi Pixel Perfect 32" ... Kad su neke brže scene vidi se kao neka maglica na koju se definitivno morate naučiti... također osoba koja prije nije gledala sliku na philips pixel plusu rekla bi da mu je slika PREČISTA... Svaku pjegicu možeš vidjeti na licu glumca dok na običnoj teško da bi se tako nešto primjetilo... Čistoća slike je fenomenalna... i Crna boja kod philipsa.....
Sharp je još jedna marka koja je po meni vrhunska i da nije tako skup kod nas uzeo bih njega... U engleskoj je ful jeftiniji... Ali ipak treba se strpiti bar još godinu dana jer ako se prisjetite prije godinu dvije LCD televizije su bile koma... Zaista su sada napravile bum ali još malo se treba strpiti... I zbog FULL HD i 100Hz i crne boje i dijagonale... itd itd itd.. Ako nemate viška para u ovom trenu skupljajte novce jer dolaze puno bolji modeli...

respekt
sve ok, raspravljamo..

u zadnje vrijeme se na forumu nakupilo hrpa nadobudne ekipe i onih koji prosipaju pamet i odmah skaču na svaku sitnicu..

tako nešto mi se nikako ne sviđa, no hebat ga...

prvo, ja Panasonic favoriziram u svakom pogledu, noako nema VGA ulaz, bježte od njega... kažem ako, nisam išao gledati sada i tražiti po netu... to može svatko sam pogledat...
Gabre je offline   Reply With Quote