View Single Post
Staro 03.10.2007., 13:01   #53
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Dadox Pregled postova
Zašto svi piskarate gluposti umjesto da provjerite prije??? Malo prije nije imao 100Hz sad nema VGA ulaz... Ako malo posurfate po netu i provjerite o čemu se priča neće biti potrebno misliti već ćete znati. A i diskusija još traje da li je bolji komponentni ulaz ili VGA, za sad su više ljudi za komponentni ulaz. I da, ima komponentni ulaz. Da nebi netko rekao da nema.

I sad mene zanima zašto je taj model neisplativ kad po svim jačim forumima u europi pišu da je upravo taj model pravi izbor... ? To opet misliš da nije isplativ ili?

aj ti prijatelju malo pročitaj moj post, nisam rekao da nema VGA ulaz, nego neka provjeri da li ima, a ja da idem još i po netu nekome tražiti koji TV da uzme, zaboravi.

samo ga želim upozoriti na što treba pripaziti.

i da, ako će ga koristit za igre, onda muje i najjeftiniji hebeni 32" lcd dobar. samo da ima VGA ulaz tako da može dobiti rezu.

po meni je neisplativ, pošto za daleko manje od 7k kn ima 32" lcd-a koji su sasvim dobri za nevedene potrebe. da ne govorim da za 7k kn može dobit i 42" ekran koji je ipak nešto "malo" veći od 32"...

no neću se više uopće zamarat sa ovim... što god čovjek napiše, odmah se na njega skače..
Gabre je offline   Reply With Quote