View Single Post
Staro 03.10.2007., 12:20   #2
xeen
Premium
Moj komp

xeen's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Pa evo, mogu ja prvi početi. Kupio sam prije par mjeseci HP-ov LP 1965 (mva matrica). Koštao je oko 2400 kn. Za sada sam iznimno zadovoljan. Prvi izbor mi je bio onaj phillipsov konkurent 190P7ES, ali bilo ga je nemoguće naći, svi dućani muljali da će doći za dva tjedna, pa onda da ipak neće itd.

Monitor ima pivot opciju, koja radi jako dobro. Ghostinga nikakvog u igrama nema, vidljivi kut je jako dobar. Može se štelati i po drugoj osi, mislim da je to swivel feature, nekakvih 15 stupnjeva. Slika je jako oštra, ima dva inputa otraga. Ima osnovni USB hub od dva utora, jako dobro dođe za utaknuti miša i neki stick ili prijenosni disk.

Bad pixela (kuc kuc) zasad nema, jako sam zadovoljan prikazom boja. Ima zgodan feature u menijima na sebi, može se isključiti indikacijska lampica na monitoru, za one koje ne vole da im se zeleno svjetalce miješa dok se gleda film po noći npr.

Minusi su vjerojatno to da je podosta para za ipak samo 19" monitor sa 1280x1024. S obzirom da nemam neku jaku pilu, niti ću imati u budućnosti, odlično dođe za igre.
xeen je offline   Reply With Quote