Slazem se sa Paske, pogotovo oko napajanja i kucista, a najvise oko zvuka i vodenog hladjenja.
Sto se tice kucista preporucujem Coolermaster jer imam njihovo kuciste, tj imo. Cosmos je dobar izbor ako zelis zvucnu izolaciju , ima mana (tezina, ploca za maticnu fiksna) ali je dizajn i kvaliteta izrade jako visoko. Isto preporucam 832 Stacker, ako zelis da ti bude hladno u tom kucistu ce ti biti pa ti ne treba vodeno hladjenje.
Thermaltake je sranje. Ja ga imam jer mi je trebalo novo vece kuciste u koje cu moc nagruvat kulera i fino polsozit kablove a za to mi je dobro, a ostalo. uzeo sam ga jer sam proso dosta jeftinije od onog koliko kosta
Razmisli dobro o thermaltake kucistu.
Tesko do zla boga. Zaboravi lan partye

Napajanje je jedva jedvice stavljeno unutra jer ima okomit polozaj
Zavrsna obrada materijala tak tak, nisam se porezo al sam si zgulio kozu na par mjesta.
Graficka jedva jedva usla zbog dvi na kraju, ne bi skodilo da su rupe na kraju izrezane na pravom mjestu

skatula za hardove dolazi gore i to taman na ventilator od napajanja, ono pol centimetra od njega i prekrija ga cijelog tak da blokira protok. Sva sreca da se moze odsarafit inace bi fleksericom rijesio stvar.
Pricam ti to jer mislim da ono kandalf ima istu ili slicnu pricu.
Ukupan dojam: loshe. Trebao sam uzeto stacker 832 ali vishe se nije imalo para niti za kruh (crni)