Citiraj:
Autor Gabre
nemaš veće reze od 1280x1024 jer trenutno imaš spojen monitor kojem je to najveća reza.
pa ti zato i grafa ne daje opciju drugih većih reza.
kad ukopčaš LCD TV (ako te to zanima), ćeš dobiti i druge reze, ali pazi da ti taj LCD TV ima VGA ulaz, inače zaboravi na spajanje sa kopom i dobivanje slike kako spada.
i sam navijam za Panasonic, no trenutno ima puno jeftinijih a solidnih LCD TV-a za igre od tog panasonica, i trenutno je 7200kn bacanje novca za taj ekran.
tako daje taj model koji si naveo potpuno neisplativ, s tim što čak mislim i nema VGA ulaz
|
Zašto svi piskarate gluposti umjesto da provjerite prije??? Malo prije nije imao 100Hz sad nema VGA ulaz... Ako malo posurfate po netu i provjerite o čemu se priča neće biti potrebno misliti već ćete znati. A i diskusija još traje da li je bolji komponentni ulaz ili VGA, za sad su više ljudi za komponentni ulaz. I da, ima komponentni ulaz. Da nebi netko rekao da nema.
I sad mene zanima zašto je taj model neisplativ kad po svim jačim forumima u europi pišu da je upravo taj model pravi izbor... ? To opet misliš da nije isplativ ili?