View Single Post
Staro 03.10.2007., 09:05   #50
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor mirek Pregled postova
Pozdrav, imam GTS i u Nvidia panelu mi se reze mijenjaju od 800 x600 do 1280x1024, pa me zanima da li ce u mom slucaju slika biti razvucena jer ne mogu dobiti 1366x768 ili mogu spojiti TV kao monitor. Koliku ulogu igra razlika izmedju 32" i 26", tj hoce li na 26" bolje izgledati zbog omjera reze na povrsinu?
nemaš veće reze od 1280x1024 jer trenutno imaš spojen monitor kojem je to najveća reza.
pa ti zato i grafa ne daje opciju drugih većih reza.
kad ukopčaš LCD TV (ako te to zanima), ćeš dobiti i druge reze, ali pazi da ti taj LCD TV ima VGA ulaz, inače zaboravi na spajanje sa kopom i dobivanje slike kako spada.

Citiraj:
Autor Dadox Pregled postova
Uzmi si Panasonic 32" LCD TV koji ti dođe nekih 7200kn u VE-MILu i bit ćeš presretan. Model je "TV Panasonic TX-32LX70P, LCD, 82cm, HD Ready, 1366x768p, HDMI, Q-Link", ima ti 100HZ što je super za igre i TV. Za surfanje i slične stvari je fenomenalan, ima jako oštar prikaz slova, pogotovo ako radiš na VISTA operativnom sustavu. Ja sam na njemu pokušao raditi internet stranice i mogu ti reći da je ok ali ipak monitor je monitor. Ako nisi toliki entuzijast što se tiče detalja mislim da će ti ovo biti jako dobar izbor. Zašto baš hvalim panasonic? Pa eto zato jer između tri modela (Sony, Philips, Panasonic) koja su trenutno na tržištu za tu cijenu koju bi ti platio, Panasonic predstavlja najbolji izbor, a i osobno sam se uvjerio u kvalitetu prikaza između svih tri. Jedini nedostatak koji Panasonic ima je crna boja... da je malkoc crnija bila bi po mom mišljenju NAJ model za 32" inčne LCD TV. Philips ima problema sa artefaktima i to zna iritirati više nego nedostatak crne boje. NAdam se da sam ti pomogao...
i sam navijam za Panasonic, no trenutno ima puno jeftinijih a solidnih LCD TV-a za igre od tog panasonica, i trenutno je 7200kn bacanje novca za taj ekran.
tako daje taj model koji si naveo potpuno neisplativ, s tim što čak mislim i nema VGA ulaz
Gabre je offline   Reply With Quote