Citiraj:
Autor Codiac
paaaaaaaaa
ovak nadjes nekoga voljnoga da ti to skine ti platis i onda ti on posalje postom jako jednostavno...
|
kolega, nisi shvatio bit topica. ne postoji box izdanje s ekspanzijom + portal + tf2, i ukoliko želim imati kutiju s dvd-om, a želim, moram ponovno kupiti dvije igre koje sam već platio 500-tinjak kn. da imam flat onda bi možda uzeo samo ep2, ali nemam ga, i nemam drugu opciju nego ponovno kupiti dvije igre koje sam već platio 500-tinajk kn.
a neka treća imaginarna opcija, da imam flat, i želim ep2, tf2, i portal kupiti pojedinačno trebao bih izdvojiti 80$, a orange box je 50$, što znači ili ću platiti više ili ponovno kupiti igre koje sam već kupio. i samo da se zna, nisu hl2 i hl2ep1 strpali u orange box zato što su dobri pa nam ih eto poklanaju za siću, već da strpaju koji $ više u džep.
EDIT: a uostalom zanemarite moja trkeljanja. #%?!! sam jer u zadnjih dvije godine (a možda i više) nije izašla igra koja se nije radila isključivo zbog $$$ i u to vrijeme sam vrtio na svom c2d hl1 po 100-ti put u nadi da će se nešta popravitit. a i kasno je i umoran asm.....