View Single Post
Staro 02.10.2007., 21:50   #1
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
the orange box (malo drugaciji topic)

neznam jesam li ja jedini koji je primjetio jednu od odvratnijih stavari u gaming biznisu. u orange boxu dobijate hl2, hl2:ep1, hl2:ep2, portal, tf2, za 50 dolara preko steama (45$ preorder), ili box izdanje oko 35-40 eura. što se toga tiče, zbilja impresivno i primamljivo. ali šta kad neki idiot, recimo ja, igru odluči kupiti kad izađe, a ne par godina poslije, pa recimo kupi half life 2 i pljune za njega 369kn - 10% popusta na gotovinu, pa onda uzme još i prekratki episode one za 200-tinjak kn s poštarinom. i šta kad se uzme u obzir da taj idiot, ja, nema turbo mega super ultra brzi internet već samo dial up, koji plaća kao normalni ljudi megabitni flat, i još voli imati sjajnu kutiju pored kompa da se ipak vidi na šta su novci potrošeni... šta takav idiot, ja, treba napraviti kad ga se, ako želi kupiti drugi nastavak hl2, prisiljava da još jednom kupuje igre koje je već platio 500-tinjak kn. kao što sam već rekao, preko steama nemogu skidati, a i kad bih kupovao pojedinačno cijene su krajnje nerealne (80$ za hl2:ep2, portal i tf2)...

hl2, i hl2:ep1 se kao što vjerojatno znate, ako kupite orange box, mogu pokloniti prijatelju... i onda dok sam tražio mail na kojem ih mogu ispljuvati naiđem na ovo.

"May I Buy, Sell or Trade gift subscriptions?

No. This violates the Steam Subscriber Agreement and may result in having your account disabled."

p.s. ako ima grešaka u tekstu nemojte se ljutiti, malo sam ljut zbog svega toga, a i čitam da t-scum opet diže brzine povlaštenim građanima, a ja se ko kreten pokušavam 10-ak minuta spojiti s modemom

p.s.s. ne tražim riješenje, jer ga nema, već me samo zanima šta mislite o ovoj novoj vrsti lopovluka.

p.s.s.s. ako neko zna na koji im mail mogu poslati pritužbu neka ga napiše ovdje ili na pm, jer ga ja nisam našao.

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote