Senna je vjerojatno bio odma mrtav, samo se nije znalo, odnosno nije se htjelo da se zna

Jednog dana će se istina znati. A Schumi sigurno nije znao da je mrtav
@RAK, po čemu si ti zaključio da svi koji su navijali za Schumija navijaju od kad je Ferrari postao predominantan. Ja sam F1 počeo gleati '98 i navijati za Schumija i crvene. Jel tad bio Ferrari najjači? Zašto je tebi netko manje vrijedan fan F1 ako je navijao za Schumija, kao da ostali nisu radili prljavštine? Reci iskreno jel gore Sennino zabijanje (i to momački ga je opalio) u Prosta u Suzuki '90 kad su spletom okolnosti mogli zadobiti ozljede ili recimo Adelaide-Jerez? Istina pokvarene su sve 3 situacije...
Nemoj samo reći da je Sennin stil bio veći jer je najavio da će Prosta opalit prije utrke

Neki Sennini navijači pljuju po Schumijevim jer ih je dosta počelo navijati u eri 00-04, a baš me zanima kad su oni počeli za Sennu. '84 možda, kad je vozio u kanti od Tolemana?

Ima puno fanova AS koji izarazito poštuju Schumija (poštujem i ja njih) i svrstavaju ga u TOP 5 svih vremena, što vidim ovdje i nije baš slučaj
I da poštujem Sennu da nebi bilo zabune