Gle RAK, neznam za ostale, al ja navijam za Ferrari zato kaj volim tu crvenu boju i zato kaj je za mene Ferrari bog medu automobilima i to se nikad nece promjenit pa makar i stoka Alonso dosao u Ferrari.
Alonso mi je bio ok dok nije posto prvak. Kad je posto reko ajd nek mu je, pokazao je da zna, al vec u slijedecoj sezoni cim su ga na polovici sezone malo Schumi i Massa stisli i Renou najednom nije bas islo par utrka, odmah mu je momcad i svi ostali krivi. E tu mi se zgadio. Ova sezone samo je nastavio s takvim glupostima. E pa sinko, nemres drkat onu stvar i ocekivat brz bolid.
Al opcenito rijetki s mehanicarima provode nes vremena da bi poboljsali bolid, to sam vidio iz prve ruke prosle godine. Massa nije bio nes prevec brz i kad je odvozio svoje samo se pokupio iz boksa i ciao. Schumi isto nije bio nes brz, al je uso u boks, otiso do sobe za telemetriju, vratio se s mehanicarima do bolida, nes su prckali i slijedeci krug je bio sekundu i nes brzi.
A sto se tice toga da Schumi ne bi bio prvak da Senna nije umro, ne bi se bas slozio. Vec ih je te godine lagano poceo prat i vjerojatno ne bi 94-e bio prvak, al 95 sigurno bi