evo čitam par postova više tvrdite da sa zamjenskom npr novom matičnom dolazi i novi jamstveni list od novog datuma,to nije točno;nedavno sam dobio u linksu potpuno novu matičnu za staru neispravnu i pitao sam dali time dobivam i novo jamstvo i rečeno mi je da ne da baz obzira na novi proizvod zadaržavam jamstvo od neispravne matične produljeno za vrijeme boravka u servisu, drugim riječima ako mi sutra prestaje garancija neispravne matične također mi prestaje i garancija nove ispravne matične što je meni kao kupcu smješno i apsurd. ali nije moje da sudim.
drugo:
inače sam uvjek fin i pristojan ALI do jedne granice jer ako vidim da me neko vuče za nos e onda se nemogu kontrolirati i dvaput mi se dogodilo da sam na ružan način uspio izvuči garanciju a dok sam bio fin nisu me šljivili 5 posto. znači nije uvjek sve ni u ljepim riječima ali na fini i normalan način ipak treba prvo iči,ali ako nejde... makar ni to ne znači da ču nešto postiči al dosad sam uspijevao i na taj način kad nije išlo ljepo.