Citiraj:
Autor b.b.
Nisam ni mislio da se linija veže na objekat kako mi ti imputiraš. Rekao sam da me pitao broj telefona, ja sam mu rekao broj s kojeg sam zvao. Po toj logici ne možeš uopće uvesti optiminu uslugu ako već nemaš broj od tcoma. ovdje se radi o novom stanu, plus ja nit znam nit me zanimaju njihove tehničke radnje koje moraju napraviti da bi meni isporučili uslugu. Mene kao prosječnog korsnika zanima mogu li dobiti tel + adsl. Po tebi moram prvo od tcoma (ili mogu i od optime) dobiti telefon pa tek onda prebaciti od tcoma na optimu (ako ne mogu optimu odmah tražiti tel) pa onda još dodati adsl nakadno.
Na koji način utvrđuju u novim zgradama gdje mogu uvesti liniju gdje ne?
I da, wolv, početi post u sa u najmanju ruku smiješan mi je uvrijedljivo, kao odmah daješ do znanja da je nemam pojma ali sada će mi čika vuk objasniti itd. Mislim da nema potrebe tako započeti postove.
i još sam probao objasniti kako će mi trebati nova linija, da je to novi stan da zovem od stana ispod, ali frajer jednostavno nije čuo ili nije htio čuti šta mu ja to govorim. Nije rekao da, dobro, moraš uzeti liniju. pa kada dobiješ broj onda ćemo ti moći reći šta i kako sa adslom
lp
|
Susjed ne pili

, evo ja ocekujem ovih dana prijelaz na Optimu. Vidim da nisi jos upoznat sa sirenjem mreze Optime, a njihov FAQ kaze:
"8.Gdje je sve dostupna OptiTelefon usluga?
Usluga je trenutno dostupna na područjima slijedećih središta: Zagreb, Varaždin, Zadar, Osijek, a uskoro i u Rijeci i Splitu. Za detaljnije informacije o dostupnosti molimo nazovite Službu za korisnike."
Znaci rade na sirenju mreze, koja kroz par godina mora biti dostupna svakome u Hr. Za sada se dostupnost provjerava, ja sam dostupan, kuca do mene nije, jbga bice jednog dana. Trenutno mozes dobiti samo ako imas vec liniju, znaci nisu ti (za sada) u mogucnosti uvodit novu liniju...