Delta, nisi baš razumio?
Nitko nije svetac od ovih boljih vozača. U tome se krije bit cijelog teksta koji sam napisao.
Stoga je glupost prestati pratiti formulu ako jedan od takvih prijeđe u ekipu za koju ti navijaš. Notorna glupost. i samo spominjanje takvog nečeg je glupost i pokazatelj krajnjeg nepoznavanja F1 i navijanja za neku ekipu zato jer je to popularno. A tome je podlegla velika večina ovog foruma. čak i neki koji tvrde da navijaju za crveno kljuse od svoje 4-te godine... Ajde molim te.
Najveće je licemjerje je kritizirati aktualnog svjetskog prvaka zbog toga što je razmaženo derište i neodgojen. Povijest pokazuje puno takvih, pa i redovima propetog kljuseta. Zašto onda prestati pratiti F1 zbog još jednog istog takvog? Zato jer se F1 prati zadnjih 5 godina. To je odgovor. Ne znaju za vrijeme prije Mihe.
Kako imam određeni broj godina koji mi je fizički dopuštao da pratim F1 prije nego su se i rodili neki koji su ovdje najvarteniji mrzitelji tog-i-tog lika. Gledam utrku i vrtolomije koje izvode vozači. Volim pretjecanja na stazi, puknute gume, izgorene motore, izletanja i piruete na stazi. Ako nakon svega toga pobjedi i meni najbolja ekipa, super. Što netko radi izvan staze je nebitno. Svi su oni veliki napuhanci. Samo rijetki uspiju dokazati da to nisu bez razloga.