View Single Post
Staro 01.10.2007., 14:14   #13
ultima
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
hvala puno ekipi na podrsci i skicama, vidim koliko bi vam znacilo ovakvo rjesenje.

radim mobilni stol sto bi trebalo biti sto vise multifunkcionalno, ali uticnica? mada je to dobra ideja, tako ga prakticki vezem za zid... iako nije losa ideja kad malo bolje razmislim. treba vidjeti gdje je uklopiti.

znaci ekipa oce stand za noge, ok, 'uzeto u obzir pri razmatranju neprijatelja'.

hladjenje ce biti omoguceno laganom zakrivljenoscu prostora za laptop te naravno sa kojom stylish izvedbom praznine na dnu te materijalom (najvjerojatnije aluminij) etc.

ne brinite se za ruke, ruke moraju biti u pravilnom polozaju te se ne smiju umarati. tu je kut otprilike 130. ruke ce biti naslonjene na meki naslon, ne premekani i ne previsoki da ne radi novi kut dlanovima i prstima.

@maax: nece biti donjeg dijela. to je samo tracenje prostora. razmisljao sam o laganom dodatku tankog standa za mis sa desne strane (je8iga ljevaci)sto moze i sluziti za salicu, iako mogu napraviti jos jednu, treba vidjeti kako ukomponirati. ta bi bila izvlaciva i ne bi smetala.

molim vas sve da gledate easy desk aluminum kao sablonsku shemu ideje, da shvatite koncept. moja stvar nece biti identicna ni u stotom dijelu (bit ce bolja, trebala bi).

btw, nitko od vas ne razmislja o lezanju i radu na stolu?

ok.

trebao bi nekog strucnjaka za zglobove stola. trebaju mi izvedbe translacije i rotacije u jedan (bez kuglica-style please, izlizu se nakon nekog vremena, ili mi se bar cini).

i slobodno prikazite vase paint radove ( smrad) i koncepte. puno pomazu u realizaciji.

thx once again
ultima je offline   Reply With Quote