View Single Post
Staro 30.09.2007., 23:07   #55
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Zasto? Pitanje je za koga je neupotrebljiva? Meni je vrlo interesantna. Postupili su blago receno neobicno i izracunali da ne trebaju server grade limariju i sad predocili rezutate. Eksploatacija nazovi krhkije robe samo je jos pod vecom presom radilo i koliko vidim odradilo posao. Uz njihove zacrtane cikluse izmjene, cini se da Google deckima to pase. I dalje mi je sve ovo neobicno ali korisno interesantno. Potvrdjuje da se katkad brinemo vise nego sto je potrebno a da poduzete aktivnosti nece uvjek determinirati put izmedju kvara i ispravnosti. To je dio koji je meni interesantan.
Zato i kazem da je to neprofesionalan pristup, tj. neprihvatljiv svakom profesionalcu koji tocno to ne zeli sto se njima dogodilo.

Obzirom da se radi o obicnim diskovima u 24/7 radu, k tome u iznimno intenzivnoj okolini, skroz je promasena poanta.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Uz postivanje nekih razboritijih normi zastite i ciklusa izmjene, nikad se nisam ni oslanjao na njega. Pre osobno si dozivio ovaj naslov a nisam ga ni autor.
Ma bez brige, nema toga vise sto mene moze osobno pogoditi.

Ono sto hocu reci je da to nije pravi nacin pristupa problemu, tj. to niti jednom profesionalcu ne sluzi nicemu, a hobista moze uvesti u krivi nacin razmisljanja.