Citiraj:
Autor Visage
Zasto? Pitanje je za koga je neupotrebljiva? Meni je vrlo interesantna. Postupili su blago receno neobicno i izracunali da ne trebaju server grade limariju i sad predocili rezutate. Eksploatacija nazovi krhkije robe samo je jos pod vecom presom radilo i koliko vidim odradilo posao. Uz njihove zacrtane cikluse izmjene, cini se da Google deckima to pase. I dalje mi je sve ovo neobicno ali korisno interesantno. Potvrdjuje da se katkad brinemo vise nego sto je potrebno a da poduzete aktivnosti nece uvjek determinirati put izmedju kvara i ispravnosti. To je dio koji je meni interesantan.
|
Zato i kazem da je to neprofesionalan pristup, tj. neprihvatljiv svakom profesionalcu koji tocno to ne zeli sto se njima dogodilo.
Obzirom da se radi o obicnim diskovima u 24/7 radu, k tome u iznimno intenzivnoj okolini, skroz je promasena poanta.
Citiraj:
Autor Visage
Uz postivanje nekih razboritijih normi zastite i ciklusa izmjene, nikad se nisam ni oslanjao na njega. Pre osobno si dozivio ovaj naslov a nisam ga ni autor.
|
Ma bez brige, nema toga vise sto mene moze osobno pogoditi.
Ono sto hocu reci je da to nije pravi nacin pristupa problemu, tj. to niti jednom profesionalcu ne sluzi nicemu, a hobista moze uvesti u krivi nacin razmisljanja.