View Single Post
Staro 30.09.2007., 21:28   #40
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Uzmi si Panasonic 32" LCD TV koji ti dođe nekih 7200kn u VE-MILu i bit ćeš presretan. Model je "TV Panasonic TX-32LX70P, LCD, 82cm, HD Ready, 1366x768p, HDMI, Q-Link", ima ti 100HZ što je super za igre i TV. Za surfanje i slične stvari je fenomenalan, ima jako oštar prikaz slova, pogotovo ako radiš na VISTA operativnom sustavu. Ja sam na njemu pokušao raditi internet stranice i mogu ti reći da je ok ali ipak monitor je monitor. Ako nisi toliki entuzijast što se tiče detalja mislim da će ti ovo biti jako dobar izbor. Zašto baš hvalim panasonic? Pa eto zato jer između tri modela (Sony, Philips, Panasonic) koja su trenutno na tržištu za tu cijenu koju bi ti platio, Panasonic predstavlja najbolji izbor, a i osobno sam se uvjerio u kvalitetu prikaza između svih tri. Jedini nedostatak koji Panasonic ima je crna boja... da je malkoc crnija bila bi po mom mišljenju NAJ model za 32" inčne LCD TV. Philips ima problema sa artefaktima i to zna iritirati više nego nedostatak crne boje. NAdam se da sam ti pomogao...
Dadox je offline   Reply With Quote