Citiraj:
Autor igorba
Aha, ja mislio da to radi s RW medijima, valjda nisam pažljivo pročitao... S obzirom da istu stvar radi i kad je van OS-a, mislim da softverski uzrok možemo isključiti. Kad stisneš tipku, čuje li se kao nekakav klik (nije baš klik, nego... a ne znam, nekakav zvuk) prije neuspjelog otvaranja ladice? Iako je neuobičajeno da oba uređaja počnu praviti slične probleme u približno isto vrijeme, nije ni hardverski kvar isključen.
|
Istina to je neobično da oba stvaraju probleme pa nisam siguran dali je to do windowsa ili se nešto pokvarilo u uređaju.
Inače ovaj drugi se sad otvara ok, a samo povremeno gnjavi
Inače čuje se zvuk kod neuspjelog otvaranja, sličan zvuk ko kad se i otvori ... ali se ne otvori... i istina nema baš neki opis zvuka, nije klik a opet je
Sad jedino bi mogel probati nositi pržilicu kod nekog da to proba spojiti na svoj komp pa da vidim dal ima iste probleme... onda bi to valjda bila potvrda (ili ipak ne?) da se pokvaril uređaj
edit:
Citiraj:
Autor yedwy
Joj onda bojim se da je BrunoZG u tom slučaju pucau ravno u cilj sa postom...
Igorba samo potvrđuje dijagnozu pa eto i ja isto moram reć što i oni - ako je u BIOSu isto onda je software nevin jer ga onda niti nema jel...
Dakle ako je pod garancijom na reklamaciju, ako nije ne gine ti tržnica... 
|
hm nadam se da je još pod garancijom ... nisam doma pa nemrem potražiti račun.
Budem možda onda probal spojiti to kod još nekog za potvrdu pa onda na reklamaciju ak još vrijedi garancija.
Hvala svima na odgovorima