Citiraj:
Autor yedwy
Hmm neznam baš da OBA odjednom isto rade mi je malo čudno, mislim ja da je ipak problem negdje u softwareu...
Quick jer možeš kad npr uđeš u bios ili ako zalediš boot sa npr esc otvoriti drive normalno dakle kad si izvan OSa??
|
To je i meni čudno da se oba tak ponašaju (doduše jedan malo rijeđe od drugog)
Probal sam otvoriti kad sam bil u biosu i dešava se ista stvar ... dvd-rw se neće otvoriti, a cd-rw se otvoril iz 3. pokušaja
edit:
Citiraj:
Autor igorba
Koji software imaš instaliran (a vezan uz optičke pogone)? Npr. Daemon Tools, Alcohol, Nero, InCD... To se događa samo sa CD-RW i DVD-RW medijima? CD-R/DVD-R/DVD+R se mogu "normalno izbaciti"? Jesi instalirao koji novi program kad se to počelo događati? Koje su točno prže u pitanju?
|
Imam nero i daemon tools.
ali nije stvar u medijima već u uređaju ... znači nema nikakvog medija unutra ... i dešavaju se gore navedeni simptomi
I da uređaji su:
LITE-ON DVDRW SHM-165P6S (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SAMSUNG CD-R/RW SW-252S (52x/32x/52x CD-RW)
znači ovaj prvi stalno gnjavi a ovaj drugi povremeno ... i kolko se sijećam onda nije instaliran neki novi program