Neznam za google i ostale ja se ograničavam na sljedeće stvari...
1. Ne vjerujem nijednom mediju 100% pa radim backup...
2. Nemam grudge protiv nuiti jedne marke jer sam imao razne (pa i maxtore i deathstare) i nikad problema od vremena caviara 1.6GB i sl ali te sam i tako već kao prastare polovnjake kupovao pa je jako upitno kolko je to ikakvo mjerilo što su mi dva crkla...
3. Nastojim da one bitne podatke imam u bar tri kopije a ostali ionako nisu tolko važni pa ako i crkne nekaj mogu ih relativno lako (čitaj jeftino) nadoknaditi...
Što se marke, marke tiče ovaj Chieftec je prvi brand PSU koji imam u kanti i niti jedan mi nije izgorio, a još manje povukao nešto sa sobom iako sam dva puta imao probleme sa slabošću i kvarom koji nije bio tipa izgori nego jednostavno neispravan PSU ali tako je jeftino smeće bio da mi s nije dalo niti nositi ga na garanciju nego sam kupio bolji...
Diskove konkretno nikad nisam puno hladio i imam ovog Seagatea omotanog u spužvu malo i na gumama u rami u 5.25 utoru i sasvim dobro i tiho radi tako da sam ja sa Seagateom zadovoljan ali ipak ne preporučujem ga u zadnje vrijeme jer eto pokazalo se da ima bolih kupnji za tu lovu, bar za desktop...