View Single Post
Staro 30.09.2007., 18:24   #48
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Joooooj
Sinoc sam dosao kuci u 21:30.
Jo uvijek ne mogu doci sebi. Tresem se od nesdostatka alkohola i nenaspavanosti.
Zadnju noc u Loretu sam popio 30 i koju tekilu s tim da je zadnjih 5 bio drag race. Ja i jos jedan pajdo smo se takmicili ko ce prtije ispiti 5 komada. On je alkos sa mnogo duzim stazom od mene i poduvao je trku. Ja sam alkohol prvi put pio u februaru ove godine na rodjakovom reodjendanu, pa iduci put prije mjesec dana na svom rodjendanu i dodjendanu jedne drugarice. Tako da mi je to bilo ajmo reci vatreno krstenje
Noc prije toga smo se opili u PUB-u. Muzika je predobra bila, pivo kosta 4€ s tim da se uz njega dobije i jedan tekila od koje ti suce vatrka ko azdaji kad podrignes poslije toga. Zadnju turu nas je konobar castio.
Ove velike kolicine tekile smo pili u tekila baru koji jej jako blizu plaze. Samo se predje preko puta i onda 10-15m u jednoj ulici zavuceno.
Nas 22 je zajedno doslo tu, spojili smo 5 stolova, posjedali kad dolazi konobar. Mi njemu na engleskom govorimo i masemo rukama ne bi li nesto razumio, ali na njegovoj faci i dalje blagi telecei pogled. I onda nam rece (CITIRAM)
"mozete li vi to meni na srpskom, engleski bas i nerazumijem"
Nama face O_o. To je konobar Nikola, inace spanac, zna srpski (hrvatski/bosanski,.....) super (nisu to samo brojevi) tecno ovori, samo mu se ponekad desi da malo padeze pobrka.
Prvu noc smo bili u hollywoodu i mogu reci da se meni zgadio. Muzika je nikakva (nije po mom ukusu). Pice nasi narodnjaci, cijene su astronomske. Primjera radi tekila je 9€ (jedna casica), stok-kola 5€, pivo 5€,.... Katastrofa.
Trebalo je da umjesto flamenko showa odemo na Barcinu utakmicu. Karte smo sredili, sve bilo ko Bog, ali nam se autobus s***ao. Bio je to jedan sepet na kojem je jedna guma pukla (eksplodirala) na autoputu, kada smo stali na prvoj benzinskoj pumpi samo felga ostala, u Italiji nam se s***ala jos jedna guma. U Sloveniji (na putu PREMA Spanaiji) je otkazao servo tako da su oba vozaca morala da vintaju volan na parkingu, u povratku nam je otisao i jedan vazdusni jastuk (neko govno iznad tockova na desnoj stran) tako da smo se vozili kao u kocijama.
Cjenkanja je bilo da se upisas od smijeha, ljudi su nas istjerivali iz radnji zbog banalnih ponuda,....
Najgore nam je bilo kroz Francusku, jer je u njoj i najskuplje. Hl*** je 3€ (1.5€ pola hl***a u pakovano).
U spaniji smo bili u Algelbel Park hotelu. Svedski sto za dorucak, rucak i veceru.
Druzenje i opijanje do bola dobro.

Ovakvu eksurziju nikad nije imao niti ce ikada imati. Mozda mislite da pretjerujem, ali vidjecete i sami kako smo se provodili samo da uploadujem na youtube par filmica sta smo radili.

U Algelbel Park hotelu smo demolirali jednu sobu (sva sreca pa nisam bio ulkucen u demoliranje). Prilikom pokusaja popravljanja ostavili smo citav sprat bez struje (vidjecete na klipu na youtubeu).

Bilo je i onih koji su se izgubili pa su zavezali kondom sa 5 litara vode na balkon kako bi mogli pronaci hotel,......

Upiš živi.

Snimali smo sa 3 kamere tako da ima jako puno materijala. Cim izaberem sta cu uploadovati stavicu linkove ovdje.

REZIME:
Onaj ko slusa metal, rock i slicnu muziku nikako neka ne ide u hollywood. Za takve postoje PUB, Irish PUB, Hard Rcok Cafe,....
U tekila baru pustaju muziku koju doneses (CD, kasete nebitno).
Cijenkanje je obavezno.