10.09.2002., 15:59
|
|
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Originally posted by greg SE
cuj ja na forume potrosim nekih 25 minuta dnevno istina.....
ali sam koristio rucno pisani html (ubb,vb nije sad bitno) valjda jedino kad sam ovdje smanjivao sig i to ne da bi ga ukrasio vec smanjio....iz istog razloga nisam pisao model coolera i vrstu materijala od koje je kuciste napravljano kako nekim pada na pamet
druga je stvar sto si ti izgleda totalno nefleksibilan ukoliko si hardweras kako premec kaze.......da bi se znalo napisati malo vb koda stvarno netreba danonocno pisanje po forumu.....
isto ko sto forum daje gotove kodove pa napisati nesto crveno ili malo i nije neki problem
|
Citiraj:
Originally posted by Beren
Ti izgleda imas problema sa razumijevanjem pisane rijeci.
Ja vB u zivotu nisam koristio i ne vidim zasto bih ga sad pocinjao po sitno uciti da bih sredjivao fontove u signature-u.
Isto tako nisam pridavao paznje gotovim kodovima koje nudi forum iz jednostavnog razloga sto mi ne trebaju.
Pitao sam kolegu (msvrtan) i on mi je dao 'piece' koda koji sam upotrijebio.
A to da sam ja hardware-as (sto je diskutabilno) ne znaci da nemam pojma o software-u i programskim jezicima, dapace.
A kaj se tice kacenja sa ljudima, mislim da se u ovom slucaju imam razloga kacit posto netko dovodi u pitanje moju informaticku pismenost... 
E da, i tvoj HDD se ne zove Seegate nego Seagate. Mozda tebi isto fali jedne vrste pismenosti...
|
Shooooooooore, shooore!!!
Sere jedan, sere drugi. Kako ce to zavrsiti, tko bi ga znao...
|