Citiraj:
Autor Old Iggy
Ona Googleova analiza je potpuno neprihvatljiva iz jedne jedine stvari, a to je upotreba consumer diskova za serverske svrhe.
|
Zasto? Pitanje je za koga je neupotrebljiva? Meni je vrlo interesantna. Postupili su blago receno neobicno i izracunali da ne trebaju server grade limariju i sad predocili rezutate. Eksploatacija nazovi krhkije robe samo je jos pod vecom presom radilo i koliko vidim odradilo posao. Uz njihove zacrtane cikluse izmjene, cini se da Google deckima to pase. I dalje mi je sve ovo neobicno ali korisno interesantno. Potvrdjuje da se katkad brinemo vise nego sto je potrebno a da poduzete aktivnosti nece uvjek determinirati put izmedju kvara i ispravnosti. To je dio koji je meni interesantan.
Citiraj:
Autor Old Iggy
SMART nije ni zamisljen za to, tj. za apsolutnu sigurnost u radi, kao ni svaki drugi PFA. Moze nekad pomoci, ali ocekivati da ce uvijek reci "crknut cu za par dana" je apsolutno smijesno svakom onom tko se ikad bavio ikakvom granom tehnike.
|
Uz postivanje nekih razboritijih normi zastite i ciklusa izmjene, nikad se nisam ni oslanjao na njega. Pre osobno si dozivio ovaj naslov a nisam ga ni autor.