View Single Post
Staro 30.09.2007., 12:12   #853
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
A da...

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Prvo..X800XT PE je brža od X800XL 20 posto u igrama...imao obje..tako da..word.

Drugo..9800XT je brža od 6600GT samo zato jer su CoD2 i HL2 engineovi ATi-built..i bla bla spike,recommended,runs best on..i tako to..probaj neku neovisnu igru,recimo čak Far Cry,makar i on nateže...probaj evo najbolje,ako uspiješ pokrenut kako spada..Stalkera..ili Oblivion...

inače,po meni je 256bitna kartica u istom rangu uvijek brža od 128bitne..bez obzira na tako visoke clockove..propusnost je majka u igrama i tu je rasprava gotova..ako jedna ima 30+gb,druga 22,23..onda i blesan ponešto pametno zaključi..nastranu to,trebale bi biti u najmanju ruku podjednake..ovisno o igri..

i Treće..zbilja je glupo govoriti o ikakvom testu na takvom kompu..da imaš neku 939tku sa AGP portom i neki 2.4-2.6 ghz Venice onboard..2gb rama na 400+ mhz,mogli bi govoriti o testu..pa i na toj već staroj konfi..
da te utješim malo..kartica ti je na 70tak posto mogućnosti sa tvojom konfom..eto..dosta flejmanja....X800XT PE imam i ja..a dobio bi 30% bolje rezultate..
Inace...imam laptop koji je i brzi i bolji od ovog stolnog...., ali sa ovim se vise igram i prckam po njemu tako da....star je oko 5 godina....ali jos se drzi!!!

Graficku sam prodo susjedu..i on sa 2800 mhz...tjera sve na high...cak i antiallising....

Ja planiram ubost novu konfu...cim mi polugodiste zavrsi, jer trenutno neam vremena za to...

(Inace....bolji komp od ovog mi netreba....ali moram drzak korak sa tehnologijom....)

samo da se zna....igram CoD2 na extreme detaljima sa antiall...x4..i ni trzaja...tak da ono, ....ovu grafu necu jos dugo prodavat!!!HeHe
Halos je offline   Reply With Quote