Citiraj:
Autor thedream
Prvo..X800XT PE je brža od X800XL 20 posto u igrama...imao obje..tako da..word.
Drugo..9800XT je brža od 6600GT samo zato jer su CoD2 i HL2 engineovi ATi-built..i bla bla spike,recommended,runs best on..i tako to..probaj neku neovisnu igru,recimo čak Far Cry,makar i on nateže...probaj evo najbolje,ako uspiješ pokrenut kako spada..Stalkera..ili Oblivion...
inače,po meni je 256bitna kartica u istom rangu uvijek brža od 128bitne..bez obzira na tako visoke clockove..propusnost je majka u igrama i tu je rasprava gotova..ako jedna ima 30+gb,druga 22,23..onda i blesan ponešto pametno zaključi..nastranu to,trebale bi biti u najmanju ruku podjednake..ovisno o igri..
i Treće..zbilja je glupo govoriti o ikakvom testu na takvom kompu..da imaš neku 939tku sa AGP portom i neki 2.4-2.6 ghz Venice onboard..2gb rama na 400+ mhz,mogli bi govoriti o testu..pa i na toj već staroj konfi..
da te utješim malo..kartica ti je na 70tak posto mogućnosti sa tvojom konfom..eto..dosta flejmanja..     ..X800XT PE imam i ja..a dobio bi 30% bolje rezultate..
|
Inace...imam laptop koji je i brzi i bolji od ovog stolnog...., ali sa ovim se vise igram i prckam po njemu tako da....star je oko 5 godina....ali jos se drzi!!!
Graficku sam prodo susjedu..i on sa 2800 mhz...tjera sve na high...cak i antiallising....
Ja planiram ubost novu konfu...cim mi polugodiste zavrsi, jer trenutno neam vremena za to...
(Inace....bolji komp od ovog mi netreba....ali moram drzak korak sa tehnologijom....

)
samo da se zna....igram CoD2 na extreme detaljima sa antiall...x4..i ni trzaja...tak da ono, ....ovu grafu necu jos dugo prodavat!!!HeHe