View Single Post
Staro 30.09.2007., 09:31   #11
maax
Registered User
Moj komp

maax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Hey,

Moram priznati da ovo za svoje noge nisam niti sam skuzio da radim dok Vas nekoliko nije navelo kako ih drzi na subu, .

Inace sto se radne povrsine tice bilo bi dobro da se sastoji od dva dijela. Jedan, pravilnije gornji dio, slžen tako da mu se može namjestiti kut gledanja, tako replicirajući laptop standove, a isto bi mogao biti i šupljikav kao ementaler da potpomogne hlađenju.
Drugi dio gornjeg dijela, respectively donji dio, da bude retractable tako da se na njega mogu staviti miš, vanjska tipkovnica ili slično...

Drugi tip stola bi bio onaj koji ne služi za periferiju, već samo za laptop i tu bi mi bilo interesantno vidjeti površinu koju si ja mogu dovući što bliže sebi i moći je podesiti po visini, dubini, ono ko volan u novim autima, tako da si sam mogu odrediti što je ergonomski najbolje za mene...

Naravno obvezna oprema za svaki je dobro postavljena polica za noge da ne moram sjediti pod azimutom prema stolu.

maax
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..."
maax je offline   Reply With Quote