View Single Post
Staro 29.09.2007., 16:05   #1409
vita
Premium
Moj komp

vita's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Lacy hvala ti na dugom postu, sve sam pročitao i sve od a do ž razumio. Tako što si ti napisao ja tako isto radim,već godinama, sve u svemu tu nema nikakve greška.
Koja je kod mene stvar ne znam, sam imam neke meni osobno glupe razloge, ali opet ne znam.
To je veliki problem viste ili mog diska. Ja mislim da je do hard, a prijatelj do viste, itd.. mada mislim da je on više u pravu nego ja.
To ne radi i zbog toga imam i druge probleme tipa ovaj recimo.
On vista uopće neče da ima veze sa new doc. u ovom slučaju, on ne prepoznaje putanju linka niti ime samog dokumenta. To je velik problem.

Otišao sam u safe mode od viste, tamo neš vjerovat ta opcija radi, kad odem na new sve ima. Resetiro sam comp. otišao na vistu, njezin c particiju i opet isto.

Sve u svemu sad dosad radio bez greške, ali jednostavno ovakav nonsense nisam doživio nikad kod vwindowsa. Tebi hvala na postu i svim unaprijeda postovima ako ih bude.
Jednostavno ja pokušavam konstantno dok ne riješim taj problem.

Ako ti šta padne na pamet bit če mi veoma drago čuti tvoje lacy, disco ili bilo koje tuđe mišljenje.

btw: ispričavam se ako su moji postovi malo zakomplicirali sa tim slovima particija, ja pokušavam što bolje mogu se izraziti da me razumijete.
vita je offline   Reply With Quote