gle tko se javlja
Citiraj:
kad sam rekao da ne bih isao ispod kvalitete samsunga (philipsa) mislio sam na MINIMUM kvalitetu...dakle ne ici ispod = minimum...zika? samsung ima raznih modela, od onih sa slabijom matricom (i razlicitim panelima, losijim i malo boljim) do modela sa boljom matricom koji su znatno skuplji...
|
ok, znaci tako igramo
hoce li joolkin noname monitor od 1900 kn dati 30% (kolika je razlika u cijeni) loshiju sliku(opravdati 1000 kn vishe) od 226bw ili pederastog 2232(znam da se o ukusima ne raspravlja, ali za ***enih 3kKN ocekujem barem podrsku za VESA wall mount)?
zelish li rec da ce identican panel (u vecini slucajeva oni to jesu) dati bolju sliku sa samsung slovima na kucistu?
Citiraj:
i kad vec spominjes lutriju sa panelima - svi novi modeli samsunga (2232bw, 2032bw) i jedan stariji model (223bw) dolaze iskljucivo sa samsungovim panelom....zika? takodjer, postoji i lutrija sa matricama kod drugih proizvodjaca (Philips, Dell, nesto rjedje HP)...zika?
|
moje je misljenje je ako bash moram kupit macka u vreci, barem cu kupit jeftinijeg.
to sto Samsung i Dell mjenjaju(stavljaju) razlicite TN matrice u jedan model ne cini to dobrim.
zar se nebi osjecao glupo da isti panel platish 500 KN vishe?
Citiraj:
tko hoce monitor pretezno za igranje i nema puno love uzet ce neki samsung ili philips....to se najvise isplati u tom cjenovnom rangu...
|
i opet grijeshish, tko ima takve potrebe uzeti ce monitor s TN panelom (ne iskljucivo model jednog od ta dva proizvodjaca)