Jupiiiiiiiiiiiii evo jucer ja oso u Ve-mil po zvucnike i on meni pusti i ono bass roka ko lud i bio ga odvrnio do kraja ono sve se police tresu grafička sa police odskace a glasnoca zvuka na max je jako kvalitetna nema ni tunke zujanja ni nista da se zvuk lomi predobro je.
I doso ja kuci spojio na komp sve lijepo kablove sakrijo raspored i obriso drivere od zvučne i sve lijepo ponovno instaliro i namjestio crossover frequency i odvrnio a ono fino roka milina dere sva mi se soba trese i onako sve vibrira
evo slika pogledajte jel valja ovako
Sad sam stvarno prezadovoljan bas je sistem odlican i ima snage i najbitnije kvalitete.
Kaze meni lik u servisu da bass roka nenormalno on sebi pustio da dere kaze da su ostali popizdili koliko udara nisu mogli radit.
Ali sam jako iznenadjen preciznošću zvuka i kvalitetom. Kaze taj dečko u servisu da je odličan sistem i da vrijede te novce a sad i ja kazem,vidim, i cujem da vrijede te novce kaze da kad je cuo da ima reklamacija na njima da sub ne radi kaze da se iznenadio
Jel valja ono sto sam namjestio crossover frequency ili treba mozda jače ili slabije?