View Single Post
Staro 29.09.2007., 13:55   #1
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ecs k7s5a problem s memorijom ili nečim drugim?

Prvo da kažem postao sam tu jer je sis čipset.Sada ono glavno.Imam komp kao što vidite iz siga i moj komp.Danas sam kupio ddr memoriju 184 pina ali na 400mhz.Kupio sam zato jer moja ecs ploča stavi fsb na 100/100 i radi normalno.Ja dignem na 133/133 što je orginalno i windowsi se ruše i vista i xp su se rušili.Kod xp bude blue screen i piše normalno ali kod viste bude samo blue screen bez ikakvog slova na njemu.Upalio memtest i vidim keks od 512 imam par errora ja kažem dobro.Danas ja dobio kingmax iz dučana 2x512 ddr 400mhz.Ubacio u ddr port bez ikakvih nada da se upali i radi normalno.Super kažem i upalim everest pogledal latencije i vidim za 200mhz 2.5 3 3 7.Stavim u biosu te latencije i upalim digne se normalno brže nego sdram i svako malo vidim taj bluescreen ali na njemu ništa ne piše.Sad ja i otac sumnjamo da se neki kondezator ili čip ili nešto osmo otkačilo.Memoriju ddr sam provjeio nema grešaka.Što da radim pošto novi komp nije na vidiku jer imam laptop a želim popraviti stari?
sipe je offline   Reply With Quote