Citiraj:
Autor igorba
Bug je prisutan, "dokumentiran" odnosno potvrđen, a firmware nije izišao već 5-6 mjeseci (prije više od 4 mjeseca počelo je testiranje "beta" firmware-a RL02, pouzdana informacija)... Pomalo me to dovodi do zaključka da bug ima veze s hardverom tj. da ga neće biti moguće ispraviti. Ovo je samo nagađanje, pa me nemojte napadati ako bude ispravljen (zapravo, ako uspiju to ispraviti, slobodno me napadajte  ). Meni doduše nije problem - CD-e rijetko pržim, audio CD-e ionako pržim na 16x na svim pržama... tu i tamo kad snimam neki "obični" CD, imam još dva snimača... 
|
Imao bi jedan prijedlog , malo off - stavi ispod nicka Optical Guru jer stvarno na nekom podrucju se vidja malo ovakvih , odnosno pravih znalaca , stvarno svaka cast

prije me nije smetalo ali u zadnja 2 mjeseca sam poceo poprilicno cd-a prziti i nije isto kad ih imas 20komada i po 5.5 minuta svaki ili 3 minute svaki .
jos cu ih pricekati malo , recimo mjesec dana a onda trk po nesto novo sto sa cd-ima si je na ti i sata sucelje .