Citiraj:
Autor LAcy
vita: Počni koristiti Total Commander i nemoj se ljutiti zbog toga što ga drugi koriste. Mene te opcije čak osobno smetaju, postoje inače programi kojima editiraš što želi da ti tamo bude kao opcija ili kopaš sam po registriju. To programi sami stavljaju, ako imaš samo čiste windowse onda i nemaš drugih opcija.
Umjesto što pi*diš na forumaše, instaliraš ponovo Vistu i sl. pokušaj iskoristiti google i upisati nešto tipa: How do I edit the right click menu in windows explorer?
|
Lacy evo da ti odgovorim. Prvo kasnije sam shvatio da sam malo prenaglio u tonu izražavanja, i ispričavam se ako sam ikoga naljutio ili slučajno uvrijedio, sve u svemu nije u mom stilu, ali ljudi smo desi se.
Drugo, jasno mi je da ima razno raznih programa za editiranje opcija, ali me one ne zanimaju.
Naime jedna od opcija, koju često koristim, a to je new text documnent je po nekom pravilu trebala biti tamo ali nije.
Gdje su sad te opcije, nakon više puta čisto instalirane viste, a vid me dobro služi, ja ih ne vidim.
Kažeš Lacy ako se imaju čisti windowsi da onda nema drugih opcija. Ne bi se složio.
Disco mi je odgovorio da postoje te opcije za koje ja kažem da ih nema, ima i screenshot
http://www.imagesforme.com/viewer.ph...427desktop.jpg. i to čovjek je napravio clean install viste.
Čudno mi je samo kad odem recimo na d particiju od diska na kojem je vista, tamo je ok, ali kad odem na d particiju od drugog hard diska (Xp) u kompjuteru, tih opcija nema. Samo nudi new folder. Mislim dosad nisam imo takvih nezgoda, ali sad da.
I naravno da koristim google i puno svog vremena riješavajući ne samo ovo, nego i druge stvari, ali me zanimalo što misle drugi članovi, jel je možda do hardwera ili slično. Nekam se problem teže riješi, ali nekad je potrebno čuti savjet iz onak, iz prve ruke.