Citiraj:
Autor G.ost
naravno da nebi promjenio svoje mišljenje,imao takvu i napucao ju baš zbog toga jer i nije nešto super ljubiti pepeljaru svaki dan...zapravo odvratno je..
|
ti očito onda možeš birati u životu i bog te podario, mjenjaj nik u kazanova.
vidim kako se moji frendovi nepušači ponašaju u takvim trenucima, imam dojam da bi se i propikali da treba.lako je sad tu lako napisati vidio bi te na djelu a možda pogađaš kakvu popovsku školu pa te baš i briga za ženski spol. al prije bi bilo ovo
meni je kao prvo bitno kakav je netko kao osoba,naravno bitan mi je i izgled ali je na drugom mjestu.ako nađem takvu osobu na jedan način me briga šta radi,pa tko sam ja da određujem nekome šta da radi u svojem životu i svom tjelu .ja osobno pušim puno, 2 kutije crvenog marlbora dnevno i to me smeta, volio bih to smanjiti , jer smatram da je previše i k tome najače cigarete.em su i skupe a kupujem 3 kutije jer na poslu podjelim kutiju znači 60 k čim ustanem, doma mi nitko ne puši osim starog uz kavu i nikome ne smeta. mogu shvatiti da postoji netko kome zbilja dim jako smeta al večina su oni "trla baba lan da joj prođe dan" a kad odu u kafič ni ne primjete dim. u mom restoranu samo jedna obitelj od svih gostiju zamoli da joj se omoguči nepušački prostor i oni su zasada jedini ali i totalno sportska obitelj pa shvačam. teško če biti svima odjeliti pušače od nepušača jer kafiči su premali, gledaj udruge ugostitelja vani kolko govore da im je posao opao radi takvih stvari.
još jednom da nije bilo cigareta kad sam se rodio sad nebi pušio,onaj koji mi je to dozvolio nedam mu za pravo da mi sad brani ili postavlja uvjete. a nepušači obratite se svojim djedovima i pitajte njih zašto a ne sad bi vi da se mi svog gušta odreknemo e pa neče iči samo tako ali mislim da čete nas pobjediti jer je država uz vas a kadija tuži i kadija sudi.
inače bih volio prestati pušiti ali sam ,bez da me netko prisiljava i određuje pravila
EDIT
nepušači glasanje je dozvoljeno samo jednom a ne čim ustanete ,za ručak,čik pauzu i prije spavanja