Citiraj:
Autor kkljajic
Pa i drzim ga na stocku.....nije fora u tome, netreba mi jaca grafika..uopce....ali eto jos malo i kupujem novi komp...pa se malo zaje. s ovim.....
Pod ovim "6600gt losija od 9800xt"...mislim na ovoj mojoj konfiguraciji, a naslov sam tak stavio sa vise ekipe procita...ne....
BTW..evo imam sad ati x800 XT PE...i ide ko pila....sve haklam na extreme ..i ide bez pol frke, tak da ono..nisma gejmaj..i neigram najjovije igrice....odprilike kasnim 2-3 godine...
ALI...posto vidim da se tema malo razbuhtala..evo vam jos jedan sokantan podatak!!!!
Kad sam 3Dmark sa 9800xt-icom radio..pobro sam oko 3000 boodva......sa 6600GT 27000...
I jucer sa ovom sadasnjom sam nabio nevjerovatih 1300 bodova..nebi vjerovali...(ako nevjerujete..bum posto SCREENSHOOT..pa budete vidli!!!)...FPS..je u prosijeku bio oko 5!!!
Znam da vecina vas sad misli...joj daj si ubodi novi komp...
Ali ovo jednostavno shvatite kao test na starijem PC-u.....
|
OMFG,šta ti briješ,ti si sve na "extreme" "haklao"(riječ za

) i to još sa X800 XT LOL,imao sam X800XL i nema šanse da si ti Far Cry igrao na "extreme"(BTW takva postavka ne postoji u FC).Meni se čini da ti nisi čuo za AA i AF,jedino bez toga možeš igrati na "extreme"