View Single Post
Staro 28.09.2007., 10:36   #14
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor weedos Pregled postova
Htio sam samo ukazati na to da ne budes ostar prema mojim zahtijevima. Btw, trazio sam po netu obadva modela koja si mi preporucio, nisam nasao nikakve reviewe, pa bi bio zahvalan kad bi mi malo pojasnio. 2. stvar, dok sam pretrazivao google za taj HP-ov model, naisao sam na sliku gdje je on crn!! to mi vec itekako odgovara.
BTW, koje matrice imaju ta 2 monitora, i koje su prednosti/nedostaci naspram TN matrica?
Vrlo jednostavno, ako hočeš monitor koji ima vjerne boje, izvrstan kut gledanja bez očiglednog pada kvalitete prikaza, pivot...uzet ćeš HP ili Philips navedene gore. HP ima Mr.Ex.President pa mu se možeš javiti da ti kaže iz prve ruke kako je zadovoljan

Ako želiš veliki drki monitor, a nisi picajzla i nije ti bitna točnost kvalitete prikaza...uzmi 223BW

Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
Hoću reći da mu je isplativije kupiti Samsung 223BW ili čak 2032BW te Philips 220WS8FS

To će mu biti i više nego dovoljno za ono što je naveo,a nije "pucanj u prazno" jer Samsung nije neka no name firma.

Ne kažem da je Samsung bolji od onih tvoje navedenih monitora već da je za tu cijenu isplativiji. (gledajući na uloženo/dobiveno)

Ako treba monitor za ozbiljni photoshop ili slično, TN matrica ispada iz konkurencije

Samsung nije no name firma, već firma koja ima dobar marketing i znanje kako upakirati poluproizvod da masama bude privlačan (bez uvrede)

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 28.09.2007. u 10:50.
Gilbert5 je offline