Citiraj:
Autor Hamm
@raf...htio bi se samo nadovezati na shemu s "cigareta mi je pomogla". Inače sam asmatičar te sam veči dio svog života proveo s pumpicama u đepovima i raznim tabletama. Nekoliko godina svako jutro prije škole u klajčevu bolnicu na injekciju.
Dolaskom u osmi osnovne jednostavno sam "pukao" te sam počeo pušiti. Alergija i astma se tada naglo povlače. Postoje razna istraživanja koja pokazuju da cigareta pomaže ljudima s astmom. Ništa od toga nije 100% dokazano ali evo ja sam očigledno primjer...evo i raf je primjer..i kolega s posla je primjer. Svi simptomi se nisu povukli i dalje se nekad zna javiti bronhitis te me počne hebati astma ali to je neznatno.."udahnem" onu jednu pumpicu i sve je 5 sljedečih kolko god dok me bronhitis ne ubije. Pušio bi ja i tada ali nemrem...gadi mi se pljuga kada sam prehlađen.
|

a ja mislio da ce me sada razapet jer sam rekao da mi je bolji, "zdraviji" zivot od kad pusim.
Imao sam i ja bronhitis prosle godine, i nakon sto sam isao na salatu, poslije onih šloserovih stuba nisam mogao prestati kasljati. I ja zapalim a frendovi me gledaju i kazu koji sam ja debil da s takvim kasljem idem pusiti. I ono nakon manje od minute prestanem kasljati. Pa su se svi cudili.
Dakle ja pusim iz zdravstvenih razloga i zahtjevam da mogu pusiti u bilo kojem zatvorem prostoru, ukljucujuci i fakultete.
ovo je sala, nemojte me odmah razapet